Om

Danske Horror Fans er en facebookgruppe med tilhørende hjemmeside for horror fans i alle afskygninger.

Visionen:
Målet med Danske Horror Fans er at skabe en platform hvor fans og forfattere/forlag kan møde hinanden direkte. Nu sidder vi forfattere med hver vores hjemmeside og blogs, mens der ikke er noget samlingssted. Der er masser af danske horrorhjemmesider af høj kvalitet, men ikke nogen, hvor folk kan mødes på denne måde.

Det er mit mål at samle så mange kræfter fra den danske horror-undergrund som overhovedet muligt her. Vi er allerede adskillige forfattere og flere forlag, der er hoppet med på vognen, så det bliver forhåbentlig kun større herfra.
Hjertet i projektet er stadig facebooksiden. Det er her diskussionen og den hurtige udveksling af links og tips finder sted. Hjemmesiden er et supplement. Et sted hvor vi kan samle ressourcerne, så de bliver mere overskuelige end facebook giver mulighed for.

Her kan findes en sektion med forfatterportrætter og tilhørende hjemmesider, en kalender over kommende horrorudgivelser og faste konkurrencer for horror fans derude.

Michael Kamp

 

Løse retningslinier for elementerne på siden:
Hermed mine overvejelser om siden enkelte elementer. Forslag og kommentarer er velkommende.

Forfatterportrætterne:
Det er målet at samtlige danske horrorforfattere med tiden skal præsenteres her. Et opslagsværk over danskere indenfor genren.

Konkurrence:
Der skulle gerne fast være en konkurrence igang for de danske fans – alt efter hvor villige forfattere og forlag er til at sætte gevinster på højkant.

Kalender:
I første omgang vil jeg gerne forbeholde kalenderen til horrorudgivelser af danske forfattere og arrangementer, der har interesse for horror fans i almindelighed. Der er en udemærket kalender over kommende horrorfilm på Skræk og rædsel.

Nyeste udgivelse:
Her har vi et lille udstillingsvindue for de danske horrorforfattere. Den nyeste bog på gaden vil være udstillet her, så interessede nemt kan følge med i de samlede udgivelser. Det kræver naturligvis, at jeg bliver gjort opmærksom på kommende bøger.

Ugens profil:
Her vil der hver uge blive fremhævet en forfatter, som regel i forbindelse med en udgivelse. Mellem udgivelser går det efter tur.

 

En kommentar til Om

 1. Samantha Black skriver:

  Hej,

  Jeg har haft et kig på dit websted, og jeg virkelig kan lide det.

  Jeg gad vide, hvis du accepterer gæsters indlæg der.

  Lad mig vide, begge veje.

  Tak,

  Samantha

  Hello,

  I’ve had a look at your site and I really like it.

  I’m wondering if you accept guest posts there.

  Please let me know either way.

  Thanks,

  Samantha

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>