Megan Fox som Carrie White?

Carrie White

Hollywood er bidt af en gal remake bølge, der tilsyneladende går ud på at tage gode, solide horrorfilm, fordumme dem og genindspille dem som teen-thrillers. Alt i den hellige fortjenestes navn, selvfølgelig. Det fyger med dem og de fleste af dem er i bedste fald unødvendige. Fair nok, en del af de store film fra firserne ser lidt brugte ud i dag, men jeg synes ikke de slipper specielt godt fra genindspilningerne.
Ind imellem må man dog spørge, om de har drukket af natpotten.
Ifølge rygter på nettet vil Megan Fox gerne spille Carrie White i den kommende genindspildning af Carrie. Hvis den ærede læser hverken har læst Stephen Kings debut eller set filmatiseringen, så bør I tage en alvorlig snak med jeres forældre.
Megan Fox?
Megan Fox?
Carrie White skal forestille at være en pige, der er blevet mobbet hele livet. En pige opvokset under så strenge religiøse forhold, at hun ikke engang ved, hvad menustration er og derfor tror, at hun skal dø, da den begynder i badet efter en gymnastiktime. De andre pigers hån er med til at tegne et knivskarpt billede af Carrie helt fra begyndelsen.
Man kan mene om Megan Fox hvad man vil, men hun kan umuligt ligne et mobbeoffer. Ikke med mindre de bruge det tarvelige kneb med at tage en køn pige, give hende grimt tøj, briller og hestehale og så forvente at seeren ikke gennemskuer forklædningen.
Rollen som Carrie White kræver en del af skuespilleren. Først og fremmest at hun kan være et troværdigt mobbeoffer. Dernæst at hun kan spille fuldstændig uvidende om seksualitet. Jeg kan ikke se Megan Fox klare de krav.

Hrmf!

Megan Fox

Dette indlæg blev udgivet i Rygte. Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Megan Fox som Carrie White?

  1. Min personlige holding: Nej. Jeg ved godt hun er populær og alt det der, men synes ærlig talt, hun er alt for langt væk fra den figur. Jeg er enig, jeg tror simpelthen ikke hun kan bære det.

    Derudover synes jeg egentlig, de skulle holde sig fra et remake. What’s the point? (Ja, ja, penge… I know… Suk…)

  2. Jette Holst skriver:

    Megan Fox er mange ting, men hun er ikke den rette til rollen som Carrie, deri er jeg helt enig. Det kræver en langt bedre og mere karismatisk skuespiller

  3. Nicolas Barbano skriver:

    Hun ville måske være god i Nancy Allens rolle.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>