A. Silvestri

Hjemmeside

Horrorudgivelser:

Dystre Danmark – Der er engle nok til alle (2009)
Lyden af vanvid – World Wide Web (2010)
Køtere dør om vinteren – Lille Frøken Himmelblå (2010)
Det sker igen – Morituri te salutant (2011)
Pandaemonium (2011)

Født midt om sommeren i 1977, men på Lolland lurer det frygtelige altid lige om hjørnet.

Jeg skriver i næsten alle genrer, men horror har altid ligget mit hjerte nært. Det modbydelige mennesker gør ved hinanden er fascinerende, men jeg er en sucker efter de klassiske uhyrer. Vampyrer, varulve, zombier og mumier. Efterhånden har jeg nået at skrive om dem alle.

Gennem de sidste par år har jeg udgivet tre bøger, været med i et hav af antologier og ser ikke ud som om jeg har tænkt mig at sætte tempoet ned.

Inden for horrorgenren beskæftiger jeg mig mest med splatter og monstre. Jeg tænker, at den psykologiske horror bliver dækket i mine realistiske skildringer. Men hvor går skellet egentlig mellem horror og realisme? Kan beskrivelsen af en forstadsfrues forfald ikke være lige så horribelt som det værste monster fra helvedes dybder? Jeg svarer selv ja til sidste spørgsmål. Meget definitivt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>