Michael Kamp

Hjemmeside

Horrorudgivelser:
Fordærv (2007)
Horror.dk – Cornelia (2008)
Hvor de gamle visner (2008)
Velkommen til dybet – Backpacker (2011)
Moln – Jorden husker (2011)
Bunker 137 (2011)

Jeg er født en kold vinternat i 1974, opvokset i Holbæk og er uddannet som folkeskolelærer i 2002.

Jeg har altid holdt af at fortælle historier og var et fast indslag på lejrskolerne, når der skulle fortælles gysere. I skolen elskede jeg fristil og hadede analyser. Jeg skrev i fritiden og fik færdiggjort tre romanmanuskripter, der aldrig blev antaget af forlag, før jeg måtte koncentrere mig om uddannelse og voksenliv.
Der skulle gå mange år, før jeg vendte tilbage til skriveriet, men så var det også med hovedet fyldt med idéer. Jeg startede min karriere som selvudgivet, men har nu taget springet til et traditionelt forlag og skrevet kontrakt med Tellerup.

Jeg skriver mest fantasy, horror og sci-fi og er fascineret af livets bagside. De skæve, underlige og dystre historier, hvor tingene ikke er hvad de ser ud til at være. Jeg er ret produktiv og har de sidste år stabilt skrevet ca. to romaner om året. Efter otte år som lærer har jeg taget orlov, hvor jeg arbejder som nattevagt for at få bedre tid til forfatterskabet. Forhåbentlig er det frugtbart.

Jeg bor i Roskilde og når jeg ikke skriver eller bruger kvalitetstid med familien nørder jeg med computeren eller taber i Warhammer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>